Cum deveniti membri

Inscrierea in Asociatie
Orice societate comerciala din Romania interesata in utilizarea sistemului de codificare GS1 poate deveni membru al Organizatiei Nationale pentru Codificarea Articolelor, Serviciilor si Locatiilor – GS1 Romania, daca este de acord cu prevederile statutului si regulile de organizare si functionare.

Procedura de inscriere presupune depunerea la sediul asociatiei a unui dosar cu urmatoarele documente:

  • buletinul de inscriere:
  • actul constitutiv al societatii si, daca este cazul, mentiunile cu privire la schimbare: nume societate, sediu social si obiect de activitate (copie);
  • certificatul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului (copie);
  • dovada platii taxei de aderare la Sistemul GS1 si a taxei anuale de licenta GS1 pe anul 2018 (copie O.P. vizat de banca) (cuantumul acestor taxe se stabileste anual de catre Adunarea Generala a organizatiei).
  • ATENTIE! VA RUGAM DESCARCATI FORMULARUL PDF IN CALCULATORUL DVS., COMPLETATI-L, TIPARITI-L, SEMNATI-L SI STAMPILATI-L, APOI TRIMITETI-L LA GS1 ROMANIA.

Ca urmare a indeplinirii acestor formalitati, societatea comerciala primeste codul international unic pentru societate si beneficiaza de toate drepturile de utilizare a standardelor GS1 pentru marcarea produselor si a standardelor de comunicatii EDI-EANCOM. Dupa confirmarea Adunarii Generale se bucura de toate drepturile de membru asociat al GS1 Romania.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati