Programul de Informare

Programul de Informare Corectă a publicului cu privire la utilizarea Sistemului de Standarde și Produse GS1 – Avantaje și Beneficii

Luând în calcul amploarea evoluției tehnologice, a schimbării comportamentului cumpărătorilor, a modului în care lumea are acces din ce în ce mai mare și mai facil la internet și faptul că multe magazine & retaileri și-au deschis site-uri de vânzare în on-line iar unii au mers atât de departe încât și-au închis magazinele clasice și s-au axat doar pe on-line, GS1 România vine în sprijinul celor care doresc să își desfășoare business-ul în acest sector, cu un Program de Informare Corectă a publicului cu privire la utilizarea Sistemului de Standarde și Produse GS1, mai ales în domeniul e-commerce.

De asemenea, având în vedere faptul că și în România a apărut o nouă categorie de oameni de afaceri, cei care își lansează sau desfășoară business-ul în on-line cumpărând produse din China (Alibaba.com) ulterior vânzându-le prin intermediul celor mai mari platforme de comerț on-line (Amazon, Ebay, Google Shop etc.) GS1 România a semnat parteneriate de informare corectă cu privire la standardizarea și codificarea GS1 cu EcomHackers reprezentată de către dl. Alexandru Jurcă, cu Amazon Seller România reprezentată de către dl. Sergiu Nichitean și cu AmzAcademy reprezentată de către dl. Georgian Preda.

Împreună cu cei trei parteneri, în cadrul Programului de Informare Corectă a publicului cu privire la utilizarea Sistemului de Standarde și Produse GS1 – Avantaje și Beneficii, ne-am propus să vă supunem atenției o serie de articole în care sunt explicate succint și concret următoarele teme: