Validat de GS1, carte de identitate digitală a produselor dumneavoastră

Încrederea consumatorilor în produsele dvs. se bazează pe informații complete și fiabile. Partenerii de afaceri doresc date exacte și actualizate despre produse.

Sunteți gata să răspundeți așteptărilor lor?

Astăzi, site-urile de comerț electronic oferă milioane de produse consumatorilor și miliarde de coduri de bare sunt scanate în magazine în fiecare zi.

În ciuda abundenței de date disponibile, mărcile sau distribuitorii nu sunt întotdeauna siguri de autenticitatea produselor vândute. Pentru a umple acest gol GS1 a dezvoltat un serviciu: Validat de GS1 (Verified by GS1).

Ce inseamna Validat de GS1?

Validat de GS1 este un serviciu global GS1 lansat în 2019, care permite brandurilor să creeze cartea de identitate a produselor lor în care sunt disponibile atribute esențiale (inclusiv codul GTIN al produsului).
Toți actorii comerțului (distribuitori, piețe, …) pot verifica apoi identitatea produselor pe care le vând și pot folosi atributele pentru a informa mai bine consumatorii.

Cartea de identitate a produselor dvs. este un cod GTIN unic + 6 atribute:

De ce este Validat de GS1 esențial pentru afacerea dvs.?

Validat de GS1 simplifică și eficientizează comerțul local și internațional. Crearea și partajarea cărții de identitate a produselor sale permite astfel:

Protecția mărcii dvs.: furnizând informații de bază despre produs, distribuitorii vor avea mai multe șanse să reprezinte cu exactitate produsele dvs. pe internet și, astfel, să reducă trimiterea la produsele contrafăcute.

Un proces de trimitere mai rapid: prin facilitarea vânzării produselor lor în magazin și online.

Costuri reduse: informațiile corecte și fara duplicate ale produsului economisesc timp și resurse.

Creșterea vânzărilor: oferind informațiile corecte consumatorilor.

Pe de altă parte, consumatorii beneficiază de o experiență de cumpărare mai bună, deoarece vor avea mai multe șanse să cumpere produsul potrivit datorită informațiilor fiabile și complete, mai ales atunci când cumpără online.

Fiti pregatiti pentru Validat de GS1 prin CodAloc

Pentru a crea cărțile de identitate ale produsului și a le împărtăși în Verified by GS1, GS1 Romania vă sprijină prin instrumentul său de alocare si gestionare a codurilor de produse CodAloc. Creați cererile pentru codurile GTIN, completați atributele produselor dvs., obțineți codurile GTIN cu licenta GS1 și insigna „Cartea de identitate GS1” în câteva clicuri.

Prin CodAloc beneficiati de numeroasele servicii disponibile membrilor GS1.

            Sunteti membru             GS1 Romania

            Nu sunteti membru              GS1 Romania si activati             in comertul traditional

            Nu sunteti membru              GS1 Romania si activati                in comertul on-line

Login in CodAloc

Comert traditional

Comert on-line