Coduri GTIN-13 / EAN-13 la bucata

Pentru a veni in intampinarea solicitarilor din piata si avand la baza Memorandumul de colaborare cu Dante International (eMAG) semnat in Noiembrie 2021, GS1 Romania va propune o solutie adaptata cerintelor unei afaceri mici care are nevoie de doar cateva coduri GTIN/EAN pentru a isi codifica si identifica produsele.  Acest lucru a fost anuntat si de catre eMag, prin  Comunicatul de presa din 10 Iunie 2022.

Calculator coduri EAN/GTIN la bucata, fara plata anuala!

In doar 3 pasi simpli, acum puteti obtine coduri EAN / GTIN, la bucata, fara plata anuala, direct de la GS1. Codurile astfel obtinute vor fi purtatoare de informatii despre companie si produse, informatii verificabile in GEPIR si GS1 Registry / Verified by GS1, baze de date globale de referinta atat pentru marketplace-uri cat si pentru retaileri.

 

Astfel puteti avea certitudinea ca noile dumneavoastra coduri EAN/GTIN vor fi conform solicitarilor eMAG, Amazon, eBay, GoogleShop etc. si vor trece nu doar de validarile de sintaxa, ci si de validarile de informatii despre companie si produse. 

In acest fel nu vor fi impedimente, cel putin din punct de vedere al codificarii de produse, in relatiile comerciale cu partenerii dumneavoastra.

 

Obtineti unul sau mai multe coduri EAN/GTIN, fara plata anuala!

 

Atenție!

În România, singura entitate emitenta si gestionara de coduri EAN/GTIN verificabile in bazele de date GS1 este Asociația GS1 România, iar singurul prefix de țară GS1 pentru codificarea de produse, recunoscut la nivel global, conform standardului ISO 15420 este 594!